Ασφαλιστικές λύσεις με υψηλή φερεγγυότητα

Εθνική Σύνταξη

Εθνική Σύνταξη

  Η Εθνική Ασφαλιστική έχοντας πάντα ως στόχο την προσφορά στους πελάτες της προϊόντων που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις σύγχρονες ανάγκες τους, δημιούργησε και σας προσφέρει το Νέο Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.

  Το Νέο Πρόγραμμα ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ είναι ένα προϊόν απόλυτα προσαρμοσμένο στις συνθήκες της αγοράς. Σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των σημερινών πολιτών και με βάση τα νέα δεδομένα στην κοινωνική ασφάλιση. Παρέχοντας εγγύηση και ευελιξία, το πρόγραμμα ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε τη σύνταξη που εσείς χρειάζεστε και να απολαύσετε τον τρόπο ζωής που εσείς επιθυμείτε στο μέλλον.

  Ο σχεδιασμός του Προγράμματος είναι τέτοιος, ώστε το καθιστά ιδανικό όχι μόνο για τους εργαζόμενους μισθωτούς που διαπιστώνουν ότι οι παροχές της κοινωνικής ασφάλισης δεν αρκούν, αλλά και για όλους όσους δεν είναι μισθωτοί και ανησυχούν ιδιαίτερα για το εισόδημά τους στο μέλλον. Επιπλέον, λόγω της ευελιξίας του, το Πρόγραμμα αποτελεί την καλύτερη λύση για όλους τους πολίτες, καθώς παρέχει τη δυνατότητα να ξεκινήσουν με μικρά ποσά ασφαλίστρων από σήμερα, το δικό τους συνταξιοδοτικό σχεδιασμό.

Πώς λειτουργεί η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

  • Στην έναρξη του Προγράμματος επιλέγετε το ύψος του ασφαλίστρου που θα καταβάλλετε κάθε χρόνο, προκειμένου να εξασφαλίσετε το εγγυημένο από σήμερα ποσό της μηνιαίας σύνταξής σας για 10, 15, 20 ή 25 χρόνια ή το εγγυημένο εφάπαξ ποσό που επιθυμείτε να λάβετε στην ηλικία που εσείς θα ορίσετε. Παράλληλα, και πάντα ανάλογα με τις ανάγκες σας, επιλέγετε εάν το ασφάλιστρο που θα καταβάλλετε θα είναι σταθερό ή αναπροσαρμοζόμενο κάθε χρόνο.

  • Στη λήξη του Προγράμματος, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών παροχών ανάλογα με τις τότε ανάγκες σας. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε να λάβετε το εγγυημένο ποσό της μηνιαίας σύνταξής σας για τη χρονική διάρκεια που εσείς επιθυμείτε ή το εγγυημένο εφάπαξ ποσό. Εναλλακτικά, επειδή τα δεδομένα της ζωής σας μπορεί να έχουν μεταβληθεί, το Πρόγραμμα σας δίνει την ευελιξία να επιλέξετε στη λήξη, σύμφωνα με τις μελλοντικές επιθυμίες σας και άλλη μορφή σύνταξης (ισόβια σύνταξη, ισόβια σύνταξη με εγγυημένη περίοδο καταβολής 5 ή 10 έτη, ισόβια σύνταξη μεταβιβαζόμενη κατά 100% σε τρίτο πρόσωπο, κ.α.).

5 Μοναδικοί λόγοι για να κάνετε το Συνταξιοδοτικό σας σχεδιασμό με την «ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ»

  • Εγγύηση με την Αξιοπιστία και τη Φερεγγυότητα της Εθνικής Ασφαλιστικής. Από την έναρξη του προγράμματος ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ η Εθνική Ασφαλιστική, σας εγγυάται το μηνιαίο ποσό της σύνταξης για συγκεκριμένη διάρκεια ή το εγγυημένο εφάπαξ ποσό που θα σας καταβάλλει, στην ηλικία που θα ορίσετε εσείς, εξασφαλίζοντας έτσι στις αποταμιεύσεις σας εγγυημένη απόδοση χωρίς ρίσκο.
  • Ευελιξία. Σχεδιάζετε το προσωπικό σας συνταξιοδοτικό πλάνο, φροντίζοντας από σήμερα για το μέλλον σας, έχοντας πάντα τη δυνατότητα επιλογής των παροχών σας, ώστε να καλύπτετε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο τρόπο.
  • Δυνατότητα διασφάλισης της συνέχισης του Προγράμματος μέχρι τη λήξη του, σε περίπτωση που επέλθει πριν την έναρξη καταβολής της παροχής, διαρκής ολική ανικανότητα για εργασία του συμβαλλομένου και επομένως αδυναμία πληρωμής των ασφαλίστρων του.
  • Προστασία των αγαπημένων σας προσώπων. Το Πρόγραμμα μεριμνά για την εξασφάλιση των αγαπημένων σας προσώπων, οτιδήποτε κι αν συμβεί, τόσο πριν την συνταξιοδότησή σας από το πρόγραμμα όσο και κατά τη διάρκεια της παροχής.
  • Δυνατότητα ολικής εξαγοράς, 2 έτη μετά από την έναρξη της ασφάλισης και την πληρωμή ολόκληρων των ετήσιων ασφαλίστρων.

Πηγή: Εθνική Ασφαλιστική

Image
Ενημερωθείτε για τα προγράμματα που παρέχουμε.
Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα με skype account για συνεδρίες.
Image
Image
Image

Income Tax Planning

    View Service