Ασφαλιστικές λύσεις με υψηλή φερεγγυότητα

Προγράμματα Ασφάλισης

Image

Προγράμματα Ασφάλισης
με την αξιοπιστία της Εθνικής Ασφαλιστικής

Ασφάλιση Υγείας

Με τα προγράμματα Ασφάλισης Υγείας μπορούμε να εξασφαλίσουμε μία αξιοπρεπή νοσηλεία, την καλύτερη Ιατρική και Νοσηλευτική Φροντίδα καθώς και υψηλού επιπέδου παροχές υγείας για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ασφάλιση Κατοικίας

Τα σύγχρονα ασφαλιστήρια καλύπτουν και μια σειρά άλλων κινδύνων που αφορούν στο ακίνητο, στο περιεχόμενο, στον περιβάλλοντα χώρο, στα άτομα της οικογένειας, στην αστική ευθύνη προς τρίτους, ακόμα και στην τεχνική βοήθεια που απαιτείται για επισκευές.

Ασφάλιση Ζωής

Τα Προγράμματα Προστασίας Ζωής της Εθνικής Ασφαλιστικής εξασφαλίζουν εσάς και την οικογένειά σας από οποιοδήποτε απρόβλεπτο γεγονός συμβεί στη ζωή σας και δημιουργήσει ανάγκες που δεν είχατε προβλέψει.

Ασφάλιση Αποταμίσευσης

Μέσα από ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης ή ένα πρόγραμμα αποταμίευσης για παιδιά δημιουργήσετε ένα κεφάλαιο για όταν συνταξιοδοτηθείτε και ένα εγγυημένο κεφάλαιο για το μέλλον του παιδιού σας.

Ασφάλιση Επιχειρήσεων

Η Εθνική Ασφαλιστική γνωρίζοντας τις δυσκολίες του σημερινού επιχειρηματία καθώς και τη σημασία της μελλοντικής εξασφάλισης της επιχείρησής σας, προσφέρει το ανανεωμένο πρόγραμμα «Εθνική & Επιχείρηση Plus». Το πρόγραμμα, στοχεύει στην ασφάλιση επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών, καταστημάτων εμπορικών επιχειρήσεων, κ.α.

Ασφάλιση Οχήματος

Η Εθνική Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της νέας φιλοσοφίας που αναπτύσσει για τις ασφαλίσεις αυτοκινήτου, προσφέρει ακόμη προνομιακές παροχές υγείας για τον κάτοχο του ασφαλιστηρίου αυτοκινήτου και την οικογένειά του.

Κλείστε ραντεβού σήμερα!!

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα που παρέχουμε.
Κλείστε το ραντεβού σήμερα
Image
Ενημερωθείτε για τα προγράμματα που παρέχουμε.
Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα με skype account για συνεδρίες.
Image
Image
Image

Income Tax Planning

    View Service