Ασφαλιστικές λύσεις με υψηλή φερεγγυότητα

Εθνική και Παιδί

Εθνική και Παιδί

  H Εθνική Ασφαλιστική δημιούργησε και προσφέρει σε όλους τους γονείς και συγγενείς που επιθυμούν να φροντίσουν για το μέλλον των παιδιών τους, το νέο αποταμιευτικό πρόγραμμα ΕΘΝΙΚΗ και ΠΑΙΔΙ.

  Το νέο πρόγραμμα ΕΘΝΙΚΗ και ΠΑΙΔΙ σχεδιάστηκε με τρόπο απόλυτα προσαρμοσμένο στις σημερινές συνθήκες της αγοράς, ενώ παρέχοντας εγγύηση και ευελιξία, σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε από σήμερα για τα παιδιά σας, το εισόδημα που θα τους είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των ονείρων τους.

  Ο σχεδιασμός του Προγράμματος το καθιστά ιδανικό για όλους τους γονείς, τον παππού και τη γιαγιά, τους νονούς, τους θείους και τα αδέλφια, που ενδιαφέρονται για το μέλλον ενός παιδιού (ηλικίας από 1 μηνός). Λόγω της ευελιξίας του, το πρόγραμμα αποτελεί την καλύτερη ασφαλιστική λύση, επιτρέποντάς σας να εξασφαλίσετε στα παιδιά σας ένα εγγυημένο εισόδημα στο μέλλον ξεκινώντας από σήμερα ακόμα και με μικρά ποσά ασφαλίστρων.

Πώς λειτουργεί το ΕΘΝΙΚΗ και ΠΑΙΔΙ

  • Στην έναρξη του Προγράμματος επιλέγετε το ύψος του ασφαλίστρου που θα καταβάλλετε κάθε χρόνο, προκειμένου να εξασφαλίσετε στο παιδί ένα εγγυημένο εφάπαξ ποσό ή ένα εγγυημένο από σήμερα μηνιαίο εισόδημα που επιθυμείτε να λαμβάνει, στην ηλικία που εσείς θα ορίσετε και για 4, 5 ή 10 χρόνια. Παράλληλα, και πάντα ανάλογα με τις ανάγκες σας, επιλέγετε εάν το ασφάλιστρο που θα καταβάλλετε θα είναι σταθερό ή αναπροσαρμοζόμενο κάθε χρόνο.

  • Στη λήξη του Προγράμματος, το παιδί σας έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ διαφορετικών παροχών. Έτσι, μπορεί να επιλέξει να λάβει το εγγυημένο από την έναρξη του Προγράμματος μηνιαίο εισόδημα για τη χρονική διάρκεια που επιθυμεί ή το εγγυημένο εφάπαξ ποσό. Εναλλακτικά, για την όσο το δυνατόν καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών του παιδιού εκείνη τη χρονική στιγμή, το Πρόγραμμα δίνει την ευελιξία της επιλογής και άλλης μορφής εισοδήματος (μηνιαίο εισόδημα διαφορετικής διάρκειας, μηνιαίο εισόδημα συγκεκριμένου ποσού). 

4 Μοναδικοί λόγοι για να σχεδιάσετε το μέλλον του Παιδιού σας με το Πρόγραμμα «ΕΘΝΙΚΗ και ΠΑΙΔΙ»

  • Εγγύηση με την Αξιοπιστία και τη Φερεγγυότητα της Εθνικής Ασφαλιστικής. Από την έναρξη του προγράμματος «ΕΘΝΙΚΗ και ΠΑΙΔΙ» η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ εγγυάται στο παιδί σας το μηνιαίο ποσό του εισοδήματος για συγκεκριμένη διάρκεια ή το εγγυημένο εφάπαξ ποσό που θα του καταβάλλει, στην ηλικία που θα ορίσετε εσείς, εξασφαλίζοντας έτσι στις αποταμιεύσεις σας εγγυημένη απόδοση χωρίς ρίσκο.
  • Ευελιξία. Φροντίζετε από σήμερα για το μέλλον του παιδιού σας, σχεδιάζοντας το δικό σας πλάνο. Παράλληλα, το παιδί σας μπορεί να επιλέξει μεταξύ διαφορετικών παροχών στη λήξη, ώστε να καλύψει τις ανάγκες του με τον καλύτερο τρόπο.
  • Δυνατότητα διασφάλισης της συνέχισης του Προγράμματος και της εξασφάλισης του παιδιού σας, σε περίπτωση που επέλθει πριν την έναρξη καταβολής της παροχής, διαρκής ολική ανικανότητα για εργασία του συμβαλλομένου και επομένως αδυναμία πληρωμής των ασφαλίστρων του.
  • Δυνατότητα ολικής εξαγοράς, 2 έτη μετά από την έναρξη της ασφάλισης και την πληρωμή ολόκληρων των ετήσιων ασφαλίστρων.

Πηγή: Εθνική Ασφαλιστική

Image
Ενημερωθείτε για τα προγράμματα που παρέχουμε.
Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα με skype account για συνεδρίες.
Image
Image
Image

Income Tax Planning

    View Service