Ασφαλιστικές λύσεις με υψηλή φερεγγυότητα

Ασφάλιση Οχήματος

Full Auto

  Τα νέα πακέτα “Full Auto” βασίζονται στη φιλοσοφία της μεγαλύτερης δυνατής κάλυψης με το οικονομικότερο ασφάλιστρο αλλά και κάποιες δωρεάν παροχές του Ομίλου Ιατρικού Κέντρου Αθηνών :

  • Νέες πρωτοποριακές καλύψεις και παροχές όπως εκτεταμένη κάλυψη Αστικής Ευθύνης, δωρεάν κάλυψη Αστικής Ευθύνης στο εξωτερικό – πράσινη κάρτα, εγγύηση ασφαλίστρου, αντικατάσταση του Ε.Ι.Χ. αυτοκινήτου σε περίπτωση κλοπής, υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα και άλλες.
  • Οικονομικότερα ασφάλιστρα με νέες εκπτώσεις και προνόμια όπως επιβράβευση καλού οδηγού, οικογενειακές εκπτώσεις, έκπτωση πιστών πελατών, έκπτωση κλοπής.
  • Φροντίδα ατυχήματος χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.
  • Φιλικός Διακανονισμός.
  • Προνόμια στα συνεργαζόμενα εξουσιοδοτημένα συνεργεία με την Εθνική Ασφαλιστική.
  • Οδική βοήθεια.
  • Νομική προστασία αυτοκινήτου και οδηγού.

Πίνακας καλύψεων των προγραμμάτων Full Auto:

Image

Η Εθνική Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της νέας φιλοσοφίας που αναπτύσσει για τις ασφαλίσεις αυτοκινήτου, προσφέρει ακόμη προνομιακές παροχές υγείας για τον κάτοχο του ασφαλιστηρίου αυτοκινήτου και την οικογένειά του, μέσω της μοναδικής συμφωνίας της με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών.

Δωρεάν παροχές του Ομίλου Ιατρικού Κέντρου Αθηνών για κατόχους προγραμμάτων Full Auto:

  Ειδικότερα οι παροχές, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν δωρεάν ετήσιο check-up για τον κάτοχο συμβολαίου στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων του Ομίλου, έκπτωση 40% στις Διαγνωστικές Εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων του Ομίλου, δωρεάν χρήση της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής στα Νοσοκομεία του Ομίλου, προνομιακές τιμές check- up για όλη την οικογένεια κι έκπτωση 12% στα έξοδα νοσηλείας στον ίδιο Όμιλο.

 

Πηγή: Εθνική Ασφαλιστική

Image
Ενημερωθείτε για τα προγράμματα που παρέχουμε.
Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα με skype account για συνεδρίες.
Image
Image
Image

Income Tax Planning

    View Service